Bitcoin gik ind på et stort tyrefarmemarked, da det krydsede Adoption Rubicon, siger Mike Novogratz

Mike Novogratz mener, at Bitcoins store tyremarked lige er startet, mens en Bloomberg-strateg ser $ 20.000 som et realistisk mål i 2021.

Galaxy Digital CEO Mike Novogratz mener, at Bitcoin er på et tyremarked, da aktivet har krydset en milepæl i sin adoptionscyklus. Den tidligere hedgefondforvalter bemærkede også, at BTC kun vil drage fordel, hvis den amerikanske centralbank fortsætter med at udskrive så store beløb.

Novogratz: Bitcoin er på et bullmarked

Bitcoin har været på rulle for nylig og tidligere i dag markerede et nyt årligt højdepunkt på næsten $ 15.000. Bortset fra at slå 2020-rekorden betød denne imponerende pris, at BTC nåede sit højeste niveau i over to og et halvt år.

Det ser imidlertid ud til, at Mike Novogratz mener, at dette kun er starten på Bitcoins stigning. På CNBC’s Squawk Box sagde han, at BTC er i et tyremarked, og Feds handlinger vil kun fremskynde yderligere prisstigninger.

”Vi er i et tyremarked med Bitcoin. Fed fortsætter med at udskrive. Kryptoverdenen har et udtryk, du ved, at Fed går brrrrrr, at trykpressen fortsætter og fortsætter. Og så, mindre finanspolitisk, mere Fed, godt for krypto. ”

Ikke desto mindre bemærkede han, at der er en “større historie” med kryptokurrencyfeltet. Branchen og mere præcist Bitcoin har “krydset Rubicon i sin vedtagelse.”

Virksomheder som Square og MicroStrategy, der køber BTC, mens PayPal gør det muligt for sine brugere at købe det via sin platform, er vigtige milepæle. Novogratz forudsagde, at “vi vil også se hver bank, hvert teknologivirksomhed blive involveret”. Derfor ser han det nuværende landskab som bare starten på et “virkelig stort tyremarked.”

Bloomberg-analytikere er enige

Mike McGlone, en handelsstrateg fra den traditionelle medieudløbsgigant Bloomberg, forudsagde også en temmelig optimistisk kortsigtet fremtid for Bitcoins pris. Ved at skitsere “tidligere mønstre” hævdede han, at BTC’s præstationer i 2021 kunne ligne de parabolske stigninger i 2013 og 2017.

McGlone angav endvidere, at kun sorte swap-begivenheder kunne forhindre BTC i at accelerere endnu mere fra sin nuværende position.

“Nye højder er en næste potentiel iteration og måske kun et spørgsmål om tid, medmindre noget vi ikke forudser udløser tendensen med større adoption og efterspørgsel i forhold til begrænset udbud.”

Mere specifikt forklarede strategen, at “den tidligere Bitcoin-modstand på omkring $ 10.000 kan overgå til $ 20.000 i 2021.”