$ 31,5 mio. Satoshi-Era Bitcoin kunne være til salg

Satoshi-æra bitcoin er blevet konsolideret i to bulk tegnebøger med i alt 2.050 BTC til en værdi af $ 31,5 millioner.

Konsolideringen kan være en forløber for, at disse årti-gamle mønter sælges på markedet.

Et massesalg på 2.050 BTC og stigende minerydning til børser kan udløse et betydeligt bitcoin-prisfald.

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Crypto Market Exchange ned

Et par samlede Bitcoin Era beløb til en værdi af $ 31,5 millioner, uberørt i ti år, kan muligvis snart blive solgt på markedet, da de nuværende prisforøgelser fortsætter.

Satoshi-æraens BTC-bevægelser fremkalder ofte betydelig opmærksomhed inden for kryptorummet. Normalt har fokus en tendens til at være at bestemme, om mønterne er en del af den stash, der udvindes af Bitcoins skaber i ‘ Patoshi-mønsteret .’

2.050 BTC rammer markedet snart?

Tweeting den 9. november afslørede Bitcoin-analytiker @murphsicles konsolideringen af ​​1.000 BTC (~ 15,5 millioner dollars) fra adresser, der har årti-gamle blokbelønninger. Data fra blockchain.com viser en sammenlægning af 50 BTC i coinbase-belønninger fra 20 forskellige adresser.

Før den første Bitcoin-halvering i 2012 tjente minearbejdere 50 BTC som en belønning for succesfuld minedrift af en transaktionsblok.

Som det ses på billedet nedenfor, har den enhed, der er ansvarlig for roll-up, også delt 1000 BTC-skatten i indfødte bech32 SegWit-adresser.

Satoshi-æraen Bitcoin på farten?

1.000 BTC batch-roll-up er den anden af ​​sådanne bevægelser på mindre end en uge. Tidligere i november blev en anden batch af Satoshi-æra-mønterbelønninger fra 21 adresser også flyttet til et konsolideret 1.050 BTC (~ $ 16 millioner) stash.

1.050 BTC-skatten har den unikke kvalitet af en adresse fra Patoshi-mønsteret. Lige så vigtigt er det faktum, at den samme adresse også vises i 1,1 millioner BTC Tulip Trust-dokumenter.